A Morális Hitel Egyesület Blogja

MeetUp Meghívó

2005 óta foglalkozunk a pénzzel a Morális Hitel Egyesületben. Kutatjuk a jelen pénzrendszer működését, alternatív elméleteket tanulmányoztunk… Stúdium munkáinkban igyekeztünk felfedni a pénz szellemi hátterét, és megismerni egy egészséges szociális organizmusban betöltendő szerepét… Erőfeszítéseket tettünk egy etikus pénzintézet kialakítására is… Tevékenységünk fizikai síkon leginkább látható megvalósulása a HBW Takszöv. – MagNetBankká alakítása volt, mely projektet 2011-ben zártuk le.

Azóta változó, de egyre csökkenő intenzitással dolgozunk, és már éppen azon gondolkodtunk, hogy megszüntetjük az Egyesületünket, amikor bejelentkezett Árpi barátom a kérdésével, hogy:
– “Vajon mennyit tudnak az antropozófusok a Botcoin-ról… és vajon megelégednek-e az erről már kialakított képzeteikkel, vagy még nyitottak újabb képzetek kialakítására?”
– “Azt javaslom, szervezzünk meg erre egy találkozót, és derítsük ki!” – válaszoltam.

Ebből a párbeszédből alakult ki ez az egyszeri találkozó (alias MeetUp), ahova Árpi egy izgalmas prezentációval készül, hogy beindítsa beszélgetésünket. (Emellett egy elvárt mellékhatásként arra is számítok, hogy talán az is ki fog derülni, hogy lehet-e még bármi szerepe az Egyesületünknek…)

Várunk minden kedves, téma iránt érdeklődő ismerősünket!

One thought on “MeetUp Meghívó

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *